Елітна квартира Данилюка в Лондоні: З’явилися фото таємничого житла за десятки мільйонів

Міністр фінансів приховує придбання житла на туманному альбіоні.

Вулиця Лондона, де знаходиться квартира О.Данилюка. Скріншот

Українські журналісти провели розслідування та з’ясували, що міністр фінансів України Олександр Данилюк придбав квартиру у Лондоні, зазначають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Журналісти побували в Лондоні на вулиці Зелені будинкові сади, 100, де, придбав квартиру за 28,8 млн. грн. міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Квартира №2 знаходиться на першому поверсі будівлі.

"Звідси протягом 2017 року Ольга Данилюк публікувала фотографії себе і дітей. На одній з них - міністр фінансів України. На фотографії видно, що квартира на першому поверсі", - зазначають журналісти.

Данилюк в лондонській квартирі. Фото: Facebook Ольги Данилюк

За словами листоноші, зараз будинок майже порожній. Хлопець впізнав міністра фінансів по фотографіях.

Місцевий двірник також підтвердив, що бачив Данилюка в цій квартирі. За його словами, він вважав Данилюка актором, оскільки не знав, хто він насправді.

"Я його вже бачив. Він якийсь актор з фільмів про гангстерів", - зазначив хлопець.

Обидва чоловіки підтвердили, що мова йде про квартиру №2, яка згадується в розслідуванні українських журналістів.

Квартира Данилюка в Лондоні.  Скріншот

Коли журналісти кілька разів подзвонили в дзвінок квартири, після другого разу їм відповіли. "Нам відповіла жінка англійською мовою з сильним акцентом. Вона підтвердила, що в квартирі проживає Ольга Данилюк", - наголошується в сюжеті.

"- Ми шукаємо пані Данилюк. Вона живе тут?

- Так, але я вам не відкрию.

- А ви хто?

- Вам не потрібно знати моє ім'я", - привели журналісти діалог з невідомою жінкою.

Відзначається, що міністру фінансів направили запит з проханням прокоментувати наявність квартири в Лондоні. Поки Данилюк на нього не відповів.

Раніше журналісти повідомили про те, що Данилюк у 2017 році придбав у Лондоні квартиру за 766 тис. фунтів стерлінгів (28,8 млн. грн..), проте не вказав цей факт у своїй декларації.

При цьому, наголошується, що офіційних коштів на придбання такої нерухомості чиновник не мав.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині раптово зникла група перевіряючих від Міноборони РФ - соцмережі

вівторок, 16 квітень 2024, 12:14

З чуток, перевірка була не простою. У рамках підготовки до літньої наступальної кампанії у військах проводять позапланові перевірки з метою виявлення нестачі майна, транспорту, спорядження для військових. Що саме сталося з перевіряючими – поки що не яс...