Енергокатастрофа Криму: Путіна заскочили зі спущеними штанами - політолог

Стає цікаво, наскільки "міцними" були у Путіна гарантії, що у Крим після анексії півострова буде надходити українська електроенергія.

Від початку анексії Путін нічого не зробив для енергозалежності Криму. Ілюстрація:vidomosti-ua.com

За півтора року окупації Путін не зробив нічого для поліпшення енергонезалежності Криму. Про це у Facebook написав політолог, викладач КНУ імені Тараса Шевченка Петро Олещук, повідомляють Патріоти України.

"Что интересно. За полтора года оккупации Путин реально не сделал ничего для улучшения энергонезависимости Крыма. Все, что говорилось на эту тему оказалось обычной "останкинской" пропагандой.

А пропаганда киловатт вырабатывать не может. Путин реально всего этого не ожидал. Его застали, образно говоря, с опущенными штанами.

А теперь представьте себе, какие "железобетонные" были у Путина гарантии, что в Крым будет поступать электричество из Украины?" - говориться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...