Епіцентр бойових дій перемістився на Світлодарську дугу

В районі Авдіївки обстановка значно покращилася

За добу в зоні проведення антитерористичної операції 1 військовий зазнав поранень. Про це на традиційному брифінгу у четвер повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, інформують Патріоти України.

"За минулу добу наслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 боєць отримав поранення. Це сталося в населеному пункті Луганське внаслідок ворожого обстрілу", – сказав полковник.

За його словами, вперше за кілька тижнів епіцентр бойових дій на донецькому напрямку перемістився на Світлодарську дугу.

Противник випустив по наших позиціях 37 мін та застосовував бронетехніку й легке озброєння. Ще один мінометний обстріл з боку НЗФ відбувся у Зайцевому", – сказав Мотузяник.

За його словами, в районі Авдіївки обстановка значно покращилася. Бойові дії на цих рубежах протягом доби велися з перервою 80 хвилин.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...