Ера "роботів"? Стало відомо про "революційну" зброю Росії

Американське видання назвало російський роботизований танк найсучаснішою зброєю.

Російський танк "Уран-9". Фото: nationalinterest.org

Американське видання National Interest назвало російський роботизований танк "Уран-9" "революційною зброєю", яка здатне змінити розстановку сил в конфліктах майбутнього, повідомляють Патріоти України.

Відповідний матеріал опублікував оглядач Юджин Чоу, вказавши на те, що техніка вже перевірена в бою - за даними Міноборони РФ, комплекси "Уран-6" і "Уран-9" застосовувалися і відмінно зарекомендували себе в Сирії.

"Уран-9 озброєний протитанковими ракетами, автоматичною гарматою і кулеметом. Він також може бути переконфігурований для перевезення різних видів зброї, таких як ракети класу "земля-повітря". Крім того, безпілотний танк оснащений вдосконаленою оптикою і системами наведення, включаючи лазерну систему виявлення і тепловізор", - пише автор.

За словами Чоу в технологічному плані ера безпілотних танків вже настала, питання лише в тому, як армії світу будуть ними розпоряджатися.

"Росія випробувала їх раніше за всіх, і її наступні кроки можуть мати серйозні наслідки для інших країн", - зазначив він.

Раніше в мережі показали відео випробувань "Уран-9".

Видання National Interest також назвало російський винищувач Су-27 , можливо, найкращим бойовим літаком з радянських літальних апаратів четвертого покоління.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...