"Если у тебя раздолбанная дорога под Москвой - зачем тебе Харьков?" - росіянин - Путіну

Великі території нічого не означають, якщо люди не вміють господарювати.

Звичайне російське місто. Фото: соцмережі.

У мережі донеччанин виклав такий собі монолог росіянина, який обурюється ситуацією в Росії і політикою президента федерації Володимира Путіна. Мовляв, Росія заявляє свої права на півсвіту, поки в самій країні панує повний хаос і розруха. До того ж росіянин проводить елементарні аналогією з окремими європейськими країнами, які займають маленькі території, проте рівень життя там в рази краще. Про це в соціальній мережі написав житель окупованої Донецької області Станіслав Васін, передають Патріоти України.

Користувач соціальної мережі оприлюднив думку одного росіянина з приводу ситуації в РФ. «В соцсети познакомился с очень интересным русским. Привожу его краткую мысль без особой цензуры: «Стас, я не понимаю одного – зачем нам такая огромность?

Ты посмотри на Монако, Швейцарии, Дании – микроскопические государства по сравнению с Россией, а живут в сто тысяч раз лучше, чем мы. Медицина, образование, дороги, отношение к людям – просто сказка. Они не гонятся за территорией, не кричат «Крым наш», «наш Донбасс», «отдайте Харьков» и т. д. – Бл*дь, ну если у тебя раздолбанная дорога под Москвой – нах*ра тебе Харьков?». Что же, на этом глубоком вопросе и закончим сегодняшний пост», - написав в Facebook донеччанин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...