Естафету передав братові: Як Кличко брав участь у флешмобі #22PushUpChallenge (відео)

Мер закликав киян вести здоровий спосіб життя, щоб захищати рідну країну та свою родину.

Київський мер Віталій Кличко приєднався до флешмобу #22PushUpChallenge на підтримку бійців, які повернулися із зони військових дій на сході України і намагаються адаптуватися до мирного життя. Естафету столичний мер прийняв від патрульної поліції Києва.

"Я переконаний, що кожен українець повинен бути сильним і здоровим, щоб захистити себе, свою родину, свою країну! Я передав цю естафету своєму братові Володимиру Кличку, який зможе поширити акцію в підтримку наших воїнів і нашої країни за межами України", — написав мер на своїй сторінці в Facebook.

Зазначимо, що зародився флешмоб #22PushUpChallenge в США в 2016 році. Його основною метою є підтримка учасників бойових дій з посттравматичним синдромом. Учасники флешмобу віджимаються від підлоги 22 рази і передають естафету далі. В оригінальних умовах флешмобу учасник повинен повторювати віджимання протягом 22 днів.

Свою назву флешмоб отримав після оприлюднення статистики про самогубства серед ветеранів США за 2014 рік. З'ясувалося, що щодня близько 22 ветеранів кінчають життя самогубством. Пізніше цю цифру уточнили і знизили до 20.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Командир - козлина! Отправил на штурм, а себе забрал карту з деньгами и купили себе машину" - полонений окупант (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 8:40

Ростовцев Дмитро Володимирович, 20.07.1980, Саратовська область, 27-а стрілецька дивізія. . Командир обдурив, відправивши на штурм, забрав банківську картку солдата і купив собі на ці кошти авто. Ростовцеву вдалося втекти з розташування, але кордон пе...

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...