Фахівці назвали головну ознаку злому акаунта в Facebook

На тлі хакерської атаки, в результаті якої постраждали 50 мільйонів акаунтів, фахівці вирішили розповісти про корисний лайфхак.

Фахівці MarketsWatch розповіли, як зрозуміти, що ваш акаунт в Facebook зламали. Цією інформацією вони вирішили поділитися після недавньої хакерської атаки, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Таким чином, якщо Facebook автоматично разлогінив вас з вашого облікового запису та вам потрібно заново ввести логін і пароль, то, швидше за все, обліковий запис спробували зламати. За минулий місяць хакерських атак зазнали близько 50 мільйонів користувачів соцмережі.
До цього керівництво Facebook повідомило, що через проблеми з системою безпеки у хакерів була можливість отримати доступ до персональної інформації 50 мільйонів користувачів популярної соціальної мережі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...