Фальшивый домен Google использовался для агитации за Трампа

Росіянин допомагав перемогти Трампу, зареєструвавши фальшивий домен Google.

Злоумышленники зарегистрировали домен, заменив первую букву «g» в доменном имени Google на литеру «ɢ».

Спамеры использовали интересный метод регистрации фальшивого домена Google, впоследствии используемого для агитации за Дональда Трампа, избранного на пост президента США.

Злоумышленники смогли зарегистрировать домен, заменив первую букву «g» в легитимном доменном имени Google на литеру «ɢ» (google.com -> ɢoogle.com). Согласно правилам регистрации, в доменных именах допускается использование малых заглавных букв, чем и воспользовались преступники.

Фальшивый домен был обнаружен специалистами команды Analytics Edge в начале ноября нынешнего года. По словам экспертов, злоумышленники использовали сайт secret.ɢoogle.com для распространения реферального спама, в частности, сообщений, содержащих призывы голосовать за Дональда Трампа - на тот момент кандидата в президенты США. Как выяснилось позже, отмечает ресурс BleepingComputer, Сайт был зарегистрирован лицом, проживающим в России.
Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...