"Фантастично красиві жінки": Україну внесли до топ "країн наречених"

Критерієм для відбору стало співвідношення кількості чоловіків і жінок, а також зовнішність.

Ілюстрація. Фото: znymky.com

У списку кращих країн для пошуку наречених Україні відвели перше місце, повідомляють Патріоти України з посиланням на WoMeN’s Life.

Так, за версією іноземного онлайн-журналу в світі існує 8 країн, в яких легко знайти супутницю життя. Критерієм для відбору стало співвідношення кількості чоловіків і жінок в країні.

“Якщо ви неодружений, вам будуть раді в Україні – землі фантастично красивих жінок. Не дивлячись на те, що останнім часом тут є політичні проблеми, тут досить безпечно. Тут менше чоловіків, ніж жінок, що дозволяє дійсно швидко знайти жінку, готову стати вашою супутницею життя”, – переконані в ЗМІ.

На другому місці добірки країн розмістилася Естонія, яку в виданні називають “землею блакитнооких блондинок”. Також до рейтингу увійшли Грузія, Пуерто-Ріко, Білорусь, Литва, Боснія і Хорватія.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...