"Фантом" і крижаний дощ: Нове відео випробувань від "Укроборонпрому"

Демонстрація відбулась під час критично складних погодних умов у вигляді крижаного дощу, на одному з військових полігонів у Київській області.

І все ж щоб там не казали, вітчизняний Оборонпром намагаєтся щось робити, інколи виходить не те щоб дуже непогано - а зовсім гарно. Ось ще новинка від підприємства "Укроборонпром" - свіже відео випробувань "Фантому".

"Попри крижаний дощ "Фантом" відпрацював переміщення по умовному полю бою, збір оперативної інформації, зайняття позиції для вогню та знищення умовних цілей.
Безпілотний тактичний багатоцільовий транспортний засіб “Фантом” показав свої бойові можливості керівному складу Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

Демонстрація відбулась під час критично складних погодних умов у вигляді крижаного дощу, на одному з військових полігонів у Київській області. “Фантом” відпрацював переміщення по умовному полю бою, збір оперативної інформації, зайняття позиції для вогню та знищення умовних цілей.

“Безпілотний БТР “Фантом” виконав усі встановлені завдання та продемонстрував широкі можливості застосування в умовах сучасної війни. Окрім того, цифрові технології розпізнавання цілей, у поєднані із сучасним прицільним комплексом, дають “Фантому” можливість вести точний вогонь за будь-яких умов, що є гарантією успішного виконання бойових завдань”, – прокоментував результати використання “Фантому” керівник ДП “Спецтехноекспорт”, який входить до складу ДК

Можливості “Фантому” дозволяють виконувати великий спектр задач. Така техніка може доставляти боєкомплекти та вантажі через зони, які знаходяться під загрозою обстрілу противника, або в зоні ризику замінування, безпечно і швидко евакуйовувати поранених з полю бою. Окрім того, встановлення на “Фантом” протитанкового ракетного комплексу дозволяє отримати малопомітний, мобільний та ефективний засіб знищення бронетехніки противника.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...