ФБР просить МІнюст США спростувати заяву Трампа щодо прослуховування

В Америці свої інтриги

Федеральне бюро розслідувань США попросило Міністерство юстиції спростувати звинувачення президента Дональда Трампа, що його телефони прослуховував Барак Обама. Про це повідомляє CNN з посиланням на два джерела, інформують Патріоти України.
ФБР зробило запит, тому що подібна прослушка незаконна - президент не може просто віддати наказ прослуховувати телефони громадянина США.
Поки в Міністерстві юстиції ніяк не відреагували на заяви Трампа. Там не прокоментували інформацію про запит. ФБР також не дає коментарів.

Трамп в Twitter звинуватив в прослуховуванні його телефонів під час виборів 44-го президента США Барака Обаму.
28 лютого президент Сполучених Штатів Дональд Трамп назвав свого попередника на цій посаді Барака Обаму винним в організації витоку інформації з Білого дому в засоби масової інформації.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...