Федорович, біжи далі! РосЗМІ вказали на Януковича як постачальника зброї ІДІЛ

Колишнього президента-втікача Віктора Януковича запідозрили у причетності до продажу зброї "Ісламській державі", бойовик якої нещодавно заявив про те, що частину зброї терористи купували через посередників на території України.

ПЗРК у китайському буклеті.

Російська "Новая газета" написала, що в ході операцій в Україні закуповувалися китайські переносні зенітно-ракетні комплекси FN-6, призначені для ураження літаків і вертольотів на висоті до 3,5 км. У виданні пояснюють, що Китай офіційно постачає ці ПЗРК в Пакистан, Малайзію, Камбоджу, Судан і Перу. Новину передають Патріоти України.

"Экспортом занимается китайская внешнеторговая корпорация China National Precision Machinery Import & Export Corporation. Украина среди импортеров FN-6 Manpads не числится. Если допустить, что экстремист, арестованный в Кувейте, не врет, выходит, что украинцы покупали китайское оружие негласно? Но как переправили покупку из Китая в Украину? Транзитом через Россию? Дипломатическими контейнерами? А главное — кто из украинских политиков мог быть причастен к покупке китайских ПЗРК и перепродаже их террористам из ИГ? Не исключено, что для получения ответов на эти вопросы российским правоохранительным органам придется допросить бывшего президента Украины Виктора Януковича", - пише видання.

У газеті пояснюють, чому саме на Януковича падає підозра. "В феврале 2013 года был сбит вертолет правительственных войск на севере провинции Алеппо. Вскоре боевики распространили видео о том, как и из какого оружия он был сбит. Эксперты опознали на видео китайский ПЗРК FN-6 Manpads. Выходит, что китайское оружие было поставлено боевикам еще в начале 2013 года? И если координатор кувейтской ячейки ИГ не врет, значит, к снабжению ИГ вооружением причастны украинцы, занимавшие ключевые посты в своей стране в начале 2013 года. Возможно, прояснить ситуацию мог бы Виктор Янукович, который в 2013 году был полноценным президентом страны и вполне может знать, как из Китая в Украину попали ПЗРК FN-6 Manpads и кто конкретно занимался переброской оружия из Украины в Сирию", - відзначили у виданні.

Раніше спікер адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що Україна ніколи не закуповувала китайські ПЗРК, зазначивши, що вони могли потрапити до рук терористів "Ісламської держави" лише через окуповану територію і неконтрольований кордон з РФ.

Бойовики ІД з китайським ПЗРК.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...