Фейковий трибунал над Порошенком і Турчиновим планують в окупованому Донецьку

Путінські "гібриди" будуть судити вищих посадових осіб України за "злочини карателів на Донбасі".

Ілюстрація. Фото: YouTube

Бойовики ДНР заявили про створення "народного трибуналу", який за їхніми планами повинен "засудити" нинішнє керівництво України за "злочини на Донбасі", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

"Представники терористичної організації заявили, що збирали матеріали про "злочини карателів" на Донбасі з осені 2015 року. Для суду над "злочинцями" створили навіть організацію "Справедливий захист", після чого почалася активна робота над створенням суду присяжних для фейкового трибуналу. Варто відзначити, що "присяжним" міг стати будь-який бажаючий.

Перше засідання "народного трибуналу" заплановано на початок наступного тижня. Причетні до бутафорського суду заявили, що збираються викликати на допити президента Петра Порошенка, секретаря РНБО Олександра Турчинова, начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка, главу МВС Арсена Авакова та інших високопоставлених чиновників України. При цьому розсилати запрошення будуть за допомогою електронної пошти.

Також представники терористичної організації пообіцяли надати "підсудним" адвоката - юриста з Донецька Олену Грідіну. Сторону обвинувачення представить колишній слідчий СБУ Сергій Кожем'якін. При цьому він вже встиг заявити що "Порошенку, Турчинову, Парубію, Гройсману, Полтораку, Муженку, Авакову і Яценюку не вдасться втекти від відповідальності".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...