Фейсбук стає на захист: Мережа вживає заходів проти "синіх китів"

Спілкування дітей у мережі контролюватимуть батьки.

Фото від znaj.uaFacebook планує випустити месенджер Talk, користувачами якого стануть діти, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією Engadget, про це свідчить аналіз коду неанонсованого додатку. Судячи зі всього, батьки отримають можливість контролювати контакти своїх дітей. Вони ж, у свою чергу, отримають цікаві ігри та можливість ділитися з рідними та друзями фото та відео.

Новий месенджер, за даними видання, не потребує реєстрації через акаунт у Facebook. Його аудиторією стануть діти віком 13 років та трохи старші. Зазначимо, що представники Facebook поки офіційно не оголошували випуск "дитячого месенджера".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...