Філіп Брідлав: Адміністрація Трампа повинна підтримувати Україну в боротьбі з кремлівської агресією

Екс-головнокомандувач НАТО виступив перед комітетом Сенату США з міжнародних відносин.

Адміністрація президента США Дональда Трампа повинна підтримувати Україну в боротьбі з кремлівською агресією і надати державі зброю. Про це заявив екс-головнокомандувач НАТО в Європі Філіп Брідлав, йдеться в тексті його виступу перед комітетом Сенату США з міжнародних відносин.

"Адміністрація Трампа, яка розуміє цінність переговорів з позиції сили, повинна прийняти положення передової оборони в боротьбі з проблемою Кремля в НАТО. Вона повинна повністю підтримувати Україну в боротьбі з кремлівської агресією. Адміністрація Обами не захотіла надати Україні зброю, необхідну для захисту. Нова команда може уникнути цієї помилки ", - підкреслив він.

Брідлав зазначив, що мета РФ полягає в тому, щоб послабити НАТО, Європейський Союз і трансатлантичні відносини.

"Було б ознакою слабкості, якщо б ми послабили санкції проти Росії перш, ніж Москва виконає умови мінських угод", - заявив він.

Брідлав впевнений, що США повинні нарощувати кіберзахист, щоб протистояти операціям Кремля.

"Діалог з Москвою можливий у деяких важливих питаннях. Але ми не повинні бути обдурені цією перспективою, ми не можемо поступитися нашими принципами і інтересами. Ми повинні вести цей діалог з повагою, але і з позиції сили", - додав він.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...