Ф'юрі - Джошуа: Потанцюємо?

"Молодець, Джошуа. Хороший бій, ти бився не на життя, а на смерть з Кличком, а я з ним грав. Нумо потанцюймо", - написав Ф'юрі.

Тайсон Ф'юрі. Фото: gordonua.com

Після бою з українцем британець заявив, що готовий провести поєдинок із співвітчизником, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Свій останній бій британець Ф'юрі, який не зазнав на рингу жодної поразки, провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Перемігши, він завоював титули чемпіона світу WBO, IBF, IBO і WBA. У допінг-пробі, яку Ф'юрі здав 22 вересня 2016 року, були виявлені сліди кокаїну.

3 жовтня 2016 року Ф'юрі оголосив, що завершує кар'єру боксера і відмовляється від титулів. 13 жовтня 2016 року Британський комітет з управління боксом тимчасово позбавив Ф'юрі боксерської ліцензії. 3 грудня 2016 року боксер оголосив, що повертається у великий спорт.

29 квітня британський суперважкоатлет Джошуа в Лондоні нокаутував українця Кличко в 11 раунді. Таким чином, Джошуа до свого поясу чемпіона IBF додав вакантні титули чемпіона WBA й IBO.

Кличко після бою заявив, що хотів би розібратися в причинах поразки в бою з британцем Джошуа перш, ніж думати про матч-реванш.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...