Фотокопію заяви Януковича з проханням ввести війська РФ в Україну отримала військова прокуратура - Луценко

Генпрокурор наголосив, що заява, як черговий доказ державної зради екс-президента, визнана ООН офіційним документом.

Віктор Янукович. Фото:Знай.ua

Головна військова прокуратура України отримала фотокопію заяви екс-президента, втікача Віктора Януковича з проханням до Росії ввести війська в Україну. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко, опублікувавши документ, передають Патріоти України.

"Останні дні захист біглого Януковича плодить псевдосенсації. Причина проста - процес над Януковичем все ближче, а доказів його держзради все більше.

Так, Головна військова прокуратура отримала через Постійне представництво України офіційний лист секретаріату ООН з наданням українській стороні завіреної офіційною печаткою ООН фотокопії заяви Януковича від 01.03.2014 з проханням ввести війська Російської Федерації в Украіну та всі офіційні матеріали, які були додані від РФ до заяви представника РФ в ООН Чуркіна!

Всі отримані українським слідством матеріали визнані ООН офіційними документами, які надала РФ. Слідством військової прокуратури отримано беззаперечні документальні докази держзради Януковича. Дозвіл на оприлюднення мною даних досудового слідства отримано від старшого прокурора у провадженні про держзраду Януковича", - написав генпрокурор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...