Фотовиставка "Втрачений дім" чотирипалих побратимів воїнів АТО у Києві

Ініціаторами проекту виступили благодійний фонд допомоги армії "Повернись живим" та КП "Київський метрополітен".

У Києві покажуть фотовиставку про чотирилапих побратимів бійців АТО

У четвер, 9 лютого, в Києві відкриється волонтерська фотовиставка "Втрачений дім".

Про це повідомляють волонтери проекту "Повернись живим".

Фотовиставка, присвячена тваринами із зони АТО, буде відкрита у вестибюлі станції метро "Золоті Ворота" об 11:00.

"Не ми це почали… У лютому 2014 року, після анексії Криму, війна буревієм прийшла на нашу землю. Стерла посмішки з облич людей і, випавши рясним Градом сліз, забрала те, що було таким дорогим для нас. Тваринам, які втратили під обстрілами свій дім і прибились до військових, зараз важливе лише одне - щоб їхній новий господар лишився живим. Бо він є другом, який захистить. Три роки пліч-о-пліч… Ми всі в одному човні намагаємось плисти до "берегу-миру". Але дістатися до нього ми можемо, тільки здобувши перемогу", - розповіли волонтери.

У експозиції представлені роботи фотографів Олександра Гайдара, Олексія Чернишова та Андрія Римарука, зроблені у зоні проведення АТО 2014-2016 роках у Пісках, Широкіно та Авдіївці.

Фото - Повернись живим

Ініціаторами проекту виступили благодійний фонд допомоги армії "Повернись живим" та КП "Київський метрополітен".

На презентації очікуються радник начальника Київського метрополітену Наталка Макогон, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега, а також автори робіт.

Довідка.

Фонд "Повернись живим" з травня 2014 року допомогає українській армії спеціальною технікою та обладнанням, котрі дозволяють зменшити втрати серед бійців та збільшують ефективність виконання бойових завдань.

Організація спеціалізується на реалізації системних проектів, а не на разовій допомозі. Принципами роботи фонду є аполітичність, публічна звітність про надходження та витрати на http://savelife.in.ua/, а також контроль за експлуатацією приладів, що були передані на передову за актами виконаних робіт.

За два з половиною роки роботи "Повернись живим" було надано допомогу понад 70 підрозділам ЗСУ, на суму 99 895 466 грн.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...