Фреймут всюдисуща: Популярна телеведуча спустилася під землю (фото)

Зірка поїздила в столичному метро та поспілкувалася з пасажирами.

Ольга Фреймут в метро. Фото: Instagram

Популярна телеведуча Ольга Фреймут не перестає дивувати прихильників новими витівками, зазначають Патріоти України. Фото поїздки Ольга опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Зірка вирішила спуститись в метро та побесідувати з українцями. Здавалося б, після того, як Ольга Фреймут оскандалилась із роздачею кошенят біля Верховної Ради, вона вже не зможе здивувати українців. Однак талановитій телеведучій все ж вдалося це зробити – зірка спустилась у столичну підземку та поїздила у звичайному метро.

На опублікованому знімку, ведуча сидить поруч з чоловіком поважного віку та активно бесідує з ним. Ймовірно, це не є один із гнівних коментаторів знаменитості, до якого Фреймут вирішила прийти на роботу, а один із героїв її нового шоу "Оля". Про це може свідчити і загадковий допис до фото.

"Скоро деталі... Дякую команді за чудовий настрій", – анонсувала Ольга Фреймут. Нове фото телеведучої викликало чимало коментарів. Люди пожартували, що Ольга Фреймут, яка тримає на колінах копицю календарів, вирішила попрацювати продавцем у метро. Інші ж запитали, чи вже можна висловлювати свою думку щодо фото Ольги Фреймут, чи вона знов з'явиться на роботу своїх "кривдників".

Нагадаємо, що у квітні Ольга Фреймут опинилась у центрі гучних скандалів. За словами кількох українців, вона з'явилась на роботі тих, хто написав неприємні коментарі у її дописах. На розбірки Ольга Фреймут прийшла зі знімальною групою. Таку свою поведінку знаменитість пояснила, що це частина її нового шоу.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...