ФСБ на чолі українських патріотів: Що можуть соцмережі

Військовий експерт розповів про схеми маніпулювання спецслужб масами.

Фото: Знай.юа

Спецслужби не підглядають в замкову щілину і не чекають поки хтось зробить помилку. Замість цього вони моделюють і створюють ситуації, що дозволяють виявляти потенційних порушників або виконавців на ранніх стадіях.

Вищий рівень професіоналізму полягає в тому, щоб ніхто не запідозрив, що процес суспільної активності ініційований спецслужбами. Російські соцмережі, які заборонені в Україні, як раз і є ідеальним інструментом для створення провокацій і громадських активностей, як в зоні АТО, так і в будь-якому місці України. Чому, використовуючи російські програмні продукти, Україна добровільно передає країні-агресору всю важливу інформацію і дозволяє спецслужбам РФ керувати 13 млн своїх громадян, розповів військовий експерт Олексій Арестович, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Всі думають, що спецслужби підглядають в замкову щілину. Особливо, коли це стосується російських соціальних мереж «ВКонтакте» і «Однокласники», а також антивірусів і бухгалтерських програм 1С. Якби вони так робили, то не працювали б успішно. Та й держава не мала б. Тому вони проводять активні заходи - сценарне планування.

Тепер дивіться, як це робиться: створюються 8 патріотичних організацій, їх зіштовхують лобами, а люди, «співаючі патріотичні пісні», з'ясовують між собою стосунки. Закручується ціле життя. Це життя моніториться, прораховується, направляється певним чином, так, що ніхто не знає, якщо нормально працювати, хто і як це зробив. Таке враження, що все сталося само собою.

Тепер, уявіть собі, це реальна історія, я спілкувався з добровольцем, який третій рік воює в зоні АТО. І вони виступають за повернення «ВКонтакте»: держава не має права брутально забороняти соцмережі. Я кажу: «А які ваші аргументи, хлопці?»

Вони відповідають: «Розумієш, ми ще під час Майдану знайшли пару патріотичних паблік, вступили туди і там дуже сильно координувалися. Ось третій рік в АТО, листуємося там теж. У нас є секретна група, куди ніхто не може проникнути».

Це рівень підліткового розуміння. Ось тому середній психологічний вік українця - 11 років. До Майдану було 8 років.

Тепер ставимо себе на місце російських спецслужб. 13 мільйонів користувачів соціальних мереж в Україні - це 13 мільйонів теплих солодких лохів, яких сам Бог велить обдурити. Якщо західні спецслужби захочуть щось таке зробити, то у них є парламентський контроль, контроль з боку інших спецслужб, контроль з боку уряду, незалежного суду і так далі.

Росія - величезна централізована держава, яка здійснює свої заходи за єдиним планом. Роль ФСБ в Росії видно з наступних цифр: Центральний апарат ФСБ - 110 тисяч осіб (це тільки Центральний апарат), тоді як весь радянський КДБ в 1985 році був 85 тисяч чоловік.

У Росії для того, щоб отримати доступ до соціальних мереж, всього цього програмного трешу, не потрібне рішення суду. У них районний опер може відкрити і прочитати все, що завгодно. І тепер уявіть, що для них мета - Україна, «сакральна земля», і вони концентрують на нас всі ресурси.

Якщо районному оперу СБУ потрібно створити патріотичну організацію, він буде клянчити у знайомих бізнесменів, бандитів, виписувати кілограми паперу, щоб йому дали 20 тисяч гривень на її організацію, і просити приміщення якесь, то в Росії все є. Це держава, яка має мільярди доларів з продажу газу і нафти. І всі ці зусилля спрямовуються, щоб з'їсти України.

У 2004 році було прийнято рішення про поглинання України, це 10-річна підготовка і концентрація всіх зусиль: «Останкіно», програми і так далі. Якщо якийсь Павло Дуров, чесний хлопець, намагається не дати програмні коди і доступ до «ВКонтакте», то йому починають пояснювати: «Ось бачиш, багато фотографій. Дізнаєшся цих людей? Це все твої родичі. Дивись, у тебе є двоюрідна сестра блондинка, вона ходить одна темними вулицями - всяке ж може статися з дівчиною. А тут у тебе є троюрідний брат, він хоче вступити до університету, він не вступить до університету, зрозумій це просто. А ще у тебе є бабуся в Омську, живе одна, бабуся не вміє поводитися з газовою плитою, може одного разу отруїтися газом, розумієш? Так що з програмними кодами? Будемо наполягати або зараз швидко домовимося?»

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...