ФСБешники знищили біля Саратова "законспірований терористичний осередок" (відео)

Спецслужба заявила, що запобігла вчиненню теракту.

ФСБ. Фото: YouTube

Прес-служба ФСБ Росії заявила, що під час спроби затримання злочинці були вбиті, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.

"11 березня (2018 року - ред.) під час спроби затримання злочинці, які пересувалися авто, вчинили збройний опір співробітникам органів безпеки й під час бойового зіткнення отримали поранення, несумісні з життям", - йдеться у повідомленні.

"ФСБ заявляє, що під час огляду місця події виявлено використовувані терористами пістолети ТТ і ПМ, саморобну ручна граната, а також саморобний вибуховий пристрій потужністю близько 3 кг в тротиловому еквіваленті з вражаючими елементами", - йдеться в повідомленні.

На оприлюдненому у мережі відео видно, що пістолети загиблі тримали у руках, тоді як вибухівку вийняли з їхнього легковика. Перестрілка відбулася серед поля, поза межами населених пунктів.

Управління ФСБ Росії по Саратовської області порушило кримінальну справу з кваліфікацією "приготування до терористичного акту". Ким були загиблі - представниками мусульманського підпілля чи російськими націоналістами - у ФСБ не уточнюють».



Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...