"Финансы поют романсы": Суркіс розповів про важкий стан столичного "Динамо"

​Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував ситуацію з фінансуванням клубу після потрапляння в Лігу Європи, виступи в якій приносять менший дохід, ніж в Лізі чемпіонів.

За словами функціонера, Ліга Європи - це престиж для команди, а її фінансування продовжиться на тому ж рівні, незважаючи на виліт з Ліги чемпіонів, повідомляють Патріоти України з посиланням на FootballHub .

«Важкі часи, але вони у всіх тяжкі. Потрібно затягнути паски, але вистояти, щоб Динамо не зникло з горизонту, як деякі наші команди», - додав Суркіс.

Президент київського клубу зазначив, що величезне значення також має те, як далеко команда дійде в Лізі Європи, адже спортивні результати - «понад усе».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...