"Гадаєте, що бачили все?": У столиці сміттєвоз провалився під землю (фото)

Подібні випадки, на жаль, вже не є рідкістю для столиці.

Сміттєвоз надійно застряг в асфальті. Фото: Київ Оперативний

У Києві 18 квітня сміттєвоз провалився під асфальт, який луснув під його вагою, повідомляють Патріоти України.

"Гадаєте, що бачили все? А ось вам: на Ушакова, 8А, сміттєвоз провалився під асфальт. На місці технічна допомога, гадають, як його дістати", - повідомляє "Київ оперативний" в Facebook.

Одне колесо сміттєвоза щільно застрягло в землі. Подібні випадки не є рідкістю для столиці. В жовтні 2017 року в центрі Києва провалився асфальт на проїжджій частині перед посольством Польщі.

Влітку, того ж року легкове авто провалилося під асфальт, в результаті чого постраждала жінка з восьмимісячною дитиною. Після цього випадку, дорожнє покриття потріскалось під машиною на вулиці Тургенєвській.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...