Газова знахідка в Україні: перспективи вражають

Відкриття на північно-західному шельфі Чорного моря газового родовища - відмінна новина на перспективу.

Виявлене на північно-західному шельфі Чорного моря газове родовище є досить великим за українськими мірками, проте на його розробку знадобиться чимало часу і фінансових вкладень.

Про це в коментарі "Обозревателю" розповів екс-уповноважений президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.

"Ми не почнемо качати звідти газ через пару місяців. Потрібен час та інвестиції. Але відкриття родовища - відмінна новина на перспективу. Крім того, не можна забувати і про інші родовища в Одеській області, які розвідані, але до кінця не освоєні", - зазначив Соколовський.

За його словами, коли родовище розроблять, Україна зможе повністю забезпечувати себе газом.

"І, звичайно, треба працювати щодо енергоефективності. Ми споживаємо набагато більше газу, ніж європейські країни", - підсумував Соколовський.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...