"Где цитатник российской грустной лошади из МИДа?" - Сазонов про мусульманських терористів та безвіз для України

Євросоюз безвідмовно готовий давати право на проживання і вільне переміщення для вихідців з країн мусульманського світу, які часто влаштовують в Європі теракти, однак для України цього робити не поспішають, дивується журналіст.

Ілюстрація:Еспресо.TVКирило Сазонов дивується логіці країн Європейського союзу, які не бажають надавати безвізовий режим Україні, однак роздають направо і наліво види на проживання і статуси біженців вихідцям з мусульманських країн. Про це він пише на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Подозреваемый в берлинском теракте сбежал через Францию. А застрелили его уже в Италии. А в чем проблема? Сел в Германии на поезд, вышел во Франции, а потом сел на другой и через несколько часов в Италии. Ну, он же реальный террорист, приехал в Германию и попросил убежища - как же такому безвиз не дать?

А Украине давать не хотят... Страшно им. А что - кто-то слышал про украинских террористов? Так отож... Где этот цитатник российской грустной лошади из МИДа? Хотел освежить кое-что в памяти..." - написав журрналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...