​«Геморойна сотня» - про «засланих козачків» в українському інтернеті - Андрій Лісовський

Диванна сотня, вона ж divannaya-sotnya.com, а у Фейсбуці «Аналітична СОТНЯ» https://www.facebook.com/A.Sotnja/ - темна історії історія, темних особистостей

«Бійці диванної сотні» - гордо іменують себе невідомі герої. Правда серед їх героїзму наразі відоме лише беззастережне піратство. Зокрема з 1 березня пани запустили новий дизайн свого «говносайту», котрий «злизав один в один елементи видання «Патріоти України», зазначають Патріоти України.

Така прискіплива увага саме до ПУ мабуть не випадкова. Адже як для «піратського хліба» дуже талановиті хлопці (зі Сколково?) обрали не найгрошовитіший бізнес, зазначають Патріоти України. Якщо добродії пірато-кремлеботи знов зроблять все як зазвичай, через 5-10 хвилин на їхньому сайті з’явиться цей матеріал, правда замість гіперпосилання на «Патріоти України» буде «бійці Диванної сотні».

Друзі, готуймося до якоїсь великої провокації, адже, знов повторимо, для «піратського хлібу» це дуже складна і не прибуткова схема.

P.S. Що і треба було довести. Всього за декілька хвилин після публікації "бійці Диванної сотні" всліпу передрали цей матеріал.

Роздивимося поближче урл та текст:

Роздивимося текст поближче:

А ще за декілька хвилин отаке. Працюють пройдисвіти, не зважаючи на пізній час у городі-герої Москва

Автор: Андрій Лісовський

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 30 квітня. Якщо любите мед, сьогодні він особливо корисний

вівторок, 30 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем вшановує Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За старим стилем у цей день вшановують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта. Наші пращури у ці дні поралися з бджол...

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...