Генерала, який "здав" Іловайськ, призначають на командний пост в армії, - Донік

​Посада першого заступника начальника сухопутних військ може дістатися генерал-лейтенанту Петру Литвину.

Петро Литвин. Фото:file.liga.netПетро Литвин — рідний брат колишнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина та голови прикордонної служби України Миколи Литвина - з високою імовірністю може отримати посаду першого заступника начальника сухопутних військ ЗСУ. Про це написав на своїй сторінці у Facebook волонтер Роман Донік, зазначають Патріоти України.

"Це одіозний генерал-лейтенант Петро Литвин. Рідненький брат Литвина екс-спікера ВР та голови прикордонної служби України. Той самий неубиваємий, якого не могли, і, як виявилося, не можуть ні звільнити, ні відірвати від посад і годівниць.

Той самий командувач сектору Д, який втік разом з начальником штабу сектору під час Іловайських боїв. А після Іловайська пішов у тінь і більше року в тіні відсиджувався. У нашого народу, пам’ять-то дівоча. Півтора роки минуло й забули. Те, що даний суб’єкт пройшов ВАК, це 90% що призначення відбудеться", — повідомляє Роман Донік.

На посаду ж командувача сухопутними військами, замість Пушнякова, призначений генерал-лейтенант Колесник. Попередня посада — заступник начальника Генерального Штабу.

"За об’єктивними відгуками знаючих людей, у даного призначення є два плюси. Точніше в Колесника. Він у міру можливості реформатор і намагається на кожній посаді щось покращити. На відміну від цілого виводка ще радянських генералів, які займають позицію — як би поменше зробити, щоб не чіпали.

Другий плюс, з військової точки зору, що він пройшов практично всі посади. Тобто має те, чого зараз дуже не вистачає нашим новим, бойовим генералам які отримали звання у цій війні. Досвід управління і розуміння механіки", — уточнив Донік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...