Гени - є гени і цим нічого не вдієш: Усиновлений американцями підліток з Росії, накурившись марихуани, проговорився про вбивство прийомних батьків. Спосіб розправи просто шокував

Поліція не знає мотивів 17-річного підлітка і не повідомляє, як саме були вбиті прийомні батьки неповнолітнього росіянина.

Про вбивство поліції повідомив анонім, він подзвонив копам в Кроулі у вівторок вранці, 29 листопада, розповівши про те, що підліток на ім'я Карл Едвард Брюер при курінні марихуани зізнався, що вбив своїх батька і матір.

Відразу після дзвінка поліція попрямувала до будинку, де жив юнак, але, не побачивши нічого підозрілого, поїхала, проте коли поліцейські повернулися цим же ввечері до будинку, то відчули неприємний запах.

Всередині будинку виявили тіла 60-річного Троя Джина Брюер і 64-річної Мері Шелдон Брюер, батьків підлітка. Труп чоловіка, пілота American Airlines, виявили в спальні, тіло його дружини було запаковано в сміттєвий пакет, який перебував в сусідній кімнаті. Весь цей час підліток був удома, поліція вмовляла його покинути житло і здатися.

Зрештою поліцейські евакуювали мешканців прилеглих будинків і, застосувавши сльозогінний газ, заарештували неповнолітнього вбивцю.Хлопцеві пред'явлено звинувачення за двома пунктами, включаючи вбивство. Його помістили у в'язницю, але юнак може вийти на свободу під заставу в 200 тисяч доларів.

Відомо, що загиблі подружжя усиновили Карла і його старших братів з Росії в дитячому віці. Проблеми з підлітком були спочатку. Хлопчик був буйний, неспокійний, за погану поведінку Карла і його брата вигнали з християнської школи. Через скандали в сім'ї і дрібних хуліганств хлопця поліція за останній час в його будинок приїжджала більше 16 разів.

Раніше ЗМІ про те, що в Італії усиновлений подружжям росіянин убив своїх прийомних батьків на хвилі пропагандистського відео. Надивившись репортажів про війну в Донбасі, чоловік хотів виїхати на схід України воювати в складі терористичної угруповання. Тіла його батьків пролежали в будинку кілька днів.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....