Герой потребує підтримки: Перехожий, який виніс вагітну жінку з палаючого авто, сам отримав важкі травми

Олександр Хоменко має серйозні опіки і знаходиться в реанімаційному відділені.

Олександр Хоменко. Фото: Соцмережі24 червня, в селі Крюковщина під Києвом сталася ДТП за участю позашляховика Chery Tiggo і Volkswagen Golf, повідомляють Патріоти України.

Першим до спотворених автомобілів кинувся невідомий хлопець (на відео – в червоній футболці). Він дістав з авто вагітну жінку і відніс її на руках від місця аварії. Тут же повернувся, відкрив капот, щоб від’єднати акумуляторну батарею, але в цей момент пролунав вибух і молодого чоловіка відкинуло.

Героя звуть Олександр Хоменко. За словами його дружини Олени, у хлопця дуже серйозні опіки і травма голови. Він знаходиться в реанімаційному відділенні Київського опікового центру. До нього не пускають навіть його дитину, тільки дружину – вона постійно чергує біля лікарняного ліжка.

«Струс мозку, опіки, контузія. Йому потрібно вилежатися. У нього сильні головні болі, він не може їсти», – розповіла Олена Хоменко.

Фото з місця ДТП. Фото: ДТП.КиївЗа словами дружини, герой у свідомості, все пам’ятає, розмовляє. Пробує навіть посміхатися. Каже, що в той момент були дуже сильні емоції – так і відірвав капот автомобіля.

«Люди дзвонять, підтримують. Мені це дуже незвично, адже ми абсолютно непублічні люди», – додала дружина Олександра.

За її словами, в даний момент медична допомога Олександру надається в достатній кількості: “Оскільки це опіковий центр, а у чоловіка більше йде навантаження по нейрохірургії, то приїжджають консультанти з БСП”.

Джерело: Politeka
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...