Геть телевізор, в'язання та старе крісло: Пенсіонерка віддала перевагу подорожам по всій планеті

У 72 роки жінка змогла об'їхати пів світу.

Фото: vokrugsveta.ua

Мандрівниця відправляється в дорогу з маленьким рюкзаком за плечима, задовольняючись в дорозі малим. Чого дійсно багато у цієї жінки - так це вражень і друзів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Джеральдін Фостер вийшовши на пенсію, не стала в'язати шкарпетки та пекти пироги, вона вирушила в подорожі. Насолоджуючись свободою, з вітром за плечима жінка протягом 7 років відвідала Центральну Європу, Азію, Росію, Австралію, США. За її словами, змінювати спосіб життя вона не збирається, їй дуже до душі мандри. Перебуваючи в розлученні та на пенсії, Джеральдін найкраще себе почуває з рюкзаком, камерою і ноутбуком на безкрайніх дорогах світу. Мандрівниця займалася волонтерством на Філіппінах, в Камбоджі і Таїланді.

Щорічно на кілька днів Джеральдін повертається, щоб побути з дітьми та онуками. Мати й бабуся завжди прагне провести Різдво з сім'єю. Велика частина часу у Джеральдін йде на подорожі. На сьогодні жінка побувала в півсотні країн. За її словами, досить швидко з'ясувалося, що на такий спосіб життя потрібно не так вже й багато грошей, за умови готовності ночувати в хостелах, пересуватися на громадському транспорті та вживати в їжу те, що їдять місцеві жителі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...