​Гібридна армія «святого Путіна» не пройде: Кияни готуються захищати своє місто від навали «колорадських» паломників

Натовпи з іконами царя, георгіївськими стрічками і закликами до «миру» добре пам'ятаються по кривавим подіям 2014 го
Хресна хода - вид ззаду. Міцні чоловіки військової статури за спинами юродивих бабусь, як і обіцяв Путін

Поки патріотичні сили збираються зустріти «московських поломникыв за мир» багатотисячної акцією протесту, співгромадянам пропонують юридично протистояти такому виду гібридного навали, зазначають Патріоти України. До киян звернулася волонтер Леся Борсук у Facebook.

"Жителі Києва звертаються до органів правопорядку, міського голови Києва і КМДА з вимогою заборонити захід, щоб уникнути провокацій, заворушень, збройних конфліктів на грунті розбіжності релігійних і політичних поглядів. Проведення масових заходів у столиці України - хода налічує більше 10 000 людей - організованих Московським патріархатом під час військового конфлікту з Росією - країною-агресором не припустимо", - зазначила активістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...