Гібридна війна в шоу-бізі: Російська "малолітка" намагається відібрати сценічне ім'я у відомої української виконавиці

Цікаво було б дізнатися, чому Марина Сафонова не зареєструвала псевдонім Мадонна або Леді Гага та не заявила про це на увесь СНД?

Наталія Дзеньків - Lama. Фото: viva.ua

Українській співачці Lama (Наталії Дзеньків) надійшли погрози від російської виконавиці Марини Сафонової, яка вважає, що українка неправомірно використовує назву свого гурту, повідомляють Патріоти України.

Попри те, що український гурт Lama сформувалася ще у 2005 році, Сафонова, яка змінила ім'я з Марини на Ламу, заявила, що саме їй належать всі права на музичний бренд в Росії і Україні, а так звані клони понесуть відповідальність за "порушення міжнародного права" .

Відповідні заяви Сафонової в матеріалі росЗМІ Наталя Дзеньків розмістила на особистій сторінці в Facebook, давши вичерпну відповідь. "В принципі нічого дивного в тому немає, що в так званий міжнародний день праці люди, які нічого створювати власноруч окрім загарбання інших територій не можуть і продовжують все робити за прикладом своїх вождів. From Russia with hate", - написала українка.

У мережі виконавицю підтримали і розкритикували заяви росіянки. Деякі користувачі не упустили можливості відшукати й інші приводи висміяти Сафонову. "Нехай "московська Лама" ще поскаржиться, що Наталя вкрала у неї молодість і красу", - зіронізував під постом.

В діях російської співачки користувачі соцмережі побачили лише спроби розрекламувати себе.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20