"Гібриди" "ДНР" навмисне відправляють у СІЗО своїх товаришів по службі

Жителі окупованої Макіївки заявили про дивну тенденцію серед бойовиків.

Бойовики "ДНР" знайшли де відсидітися. Фото: ЗМІПредставники «місцевої влади» дивно себе поводять, повідомляють Патріоти України з посиланням на donpress.com.

Швидше за все, бойовики усвідомили свою поразку і таким чином намагаються уникнути смерті шляхом позбавлення волі. Місцеві жителі відзначають, що бойовики відправляють в колонії і СІЗО не тільки мирних громадян, а й своїх товаришів по службі. Хтось із бойовиків потрапляє за ґрати через правопорушення і кримінальні злочини, а деякі і просто з невідомих причин.

Деякі жителі ОРДЛО вважають, що окупанти потрапляють туди навмисне, щоб не загинути в ході бойових дій. Жителі окупованої Макіївки в соцмережах пишуть: «Сьогодні в Макіївську ВК ном. 32 привезли 43 ополченця і тепер їх 152 чол. У колоніях ДНР близько 600 чол. ополченців, в СІЗО близько 1300 чол.»; «Краще сидіти в СІЗО, ніж лежати в могилі».

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...