Гідна відповідь: «А после Донбасса и наших в Крыму Я мысль оголяю до сути: Я русский забыл бы уже потому, Что им разговаривал Путин» (відео)

Поклоніння Путіну виходять за рамки розумного і шокують суспільство.

"Юнармія" читає вірші Путіну. Фото www.svoboda.org«Культ — это не когда доярка рапортует о рекордном надое „благодаря указаниям глубокоуважаемого…“ Культ личности — это когда дети искренне включаются в процесс восхваления», — так один з користувачів російського сегменту Інтернету прокоментував концерт в Кремлі з нагоди свята захисника Вітчизни, який в Росії відзначають 23 лютого, інформують Патріоти України з посиланням на Факты.

У першому ряду сиділи Володимир Путін і міністр оборони Сергій Шойгу, який повідомив днями про плани побудувати в одному з підмосковних парків макет Рейхстагу. «Чтобы наши дети из „Юнармии“ штурмовали не что-то попало, а конкретное место», — пояснив міністр. На концерті з нагоди 23 лютого виконувала соло також «Юнармія». Одна з учасниць цієї патріотичної дитячої організації прочитала зі сцени переробку відомих рядків Володимира Маяковського:

Да будь я и негром преклонных годов
И то, без унынья и лени,
Я русский бы выучил только за то,

Что им разговаривал Ленин.

Варіант, який пестить слух президента Росії і міністра оборони Шойгу, пролунав з телеекранів федеральних каналів 23 лютого так:

А я, будь хоть дедом преклонных годов,
Реально, по жизни, по сути,
Немецкий бы выучил только за то,
Что им разговаривал Путин.

Президент Росії поблажливо посміхнувся і приєднався до тривалих оплесків публіки. А ролик з фрагментом виступу швидко розійшовся в Мережі. Але реакції більшості користувачів були різко негативними. Найчастіше коментатори згадували брежнєвський СРСР і нинішню Північну Корею:

«Машина времени существует!!! У меня просто дежавю в голове! Дети в красном! Пламенные речевки! Довольный „вождь“, стихи „под Маяковского“! Все это уже было… И чем кончилось? Да, история учит, что ничему не учит!»

«Превзошли брежневские „колоски“ (это было в Баку, когда множество детей на площади нарядили колосками, иллюстрируя его бессмертную книгу про целину)».

«Дети не ведают, что творят, а вот кто создает эти массовые шоу, придумывает подхалимские тексты, наряжает детей в военные костюмчики? Вот это что — люди? И что за родители, которые отдают своих детей в такие группы? — цитирует «Радио «Свобода» возмущенную россиянку. — Я, пока не увидела Путина с Шойгу в первом ряду, думала, что это какое-то идиотское заштатное шоу от чрезмерного рвения какой-нибудь училки. Ан нет».

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело