"Гіркін організовує антипутінські мітинги. Так ти, скотино, за антипутінські мітинги на Донбасі вбивав українців! Якого хріна ти виліз тепер у Москві?" - український журналіст

За логікою екс-ватажка "ДНР", його тепер самого було б варто вбити або посадити.

Ігор Гіркін. Фото: РІА "Новости".

"П'ять років тому полковник ФСБ Ігор Гіркін був командиром спецпідрозділу ФСБ "Крим", його було перекинуто на Донбас, він захопив Слов'янськ та зробив перші постріли у війні на Донбасі, по суті, розпочав широкомасштабні бойові дії", - пише український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І от за п'ять років Гіркіна вигнали з ганьбою з Донбасу самі куратори з ФСБ, він став опозицією і критиком путінського режиму і дійшов до того, що почав організовувати антипутінські мітинги! Прозрів нарешті!

Так ти, скотино, за антипутінські мітинги на Донбасі вбивав українців! Якого хріна ти виліз тепер у Москві? Треба стріляти! Які мітинги? За твоєю логікою, тебе теж повинні пристрелити, щоб такі корисні ідіоти більше ніколи не народжувалися.

Так, цілком імовірно, що Гіркін грає, як піп Гапон, роль штатного провокатора ФСБ, який має притягувати до себе всіх радикальних і незадоволених, щоб за старою НКВДшною традицією заздалегідь виявляти всіх незручних для режиму. Але які інструменти тепер вони застосовують – ні принципів, ні мізків, ні моралі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...