​Гіві з Моторолкою зачекались: "На Захарченко было совершено покушение. Погибла охрана. Захар несколько ранений получил", - блогер з "ДНР"

Одначе, навіть у Донецьку не всі вірять у такі пригоди та інформаційну скромність «героїчного борця з хунтою»

Ватажок «молодої республіки» нібито пережив замах на своє життя і поплатися власним здоров’ям. Про це на в Facebook написав діяч інформаційного фронту «ДНР» Aleх Visotsky, повідомляють Патріоти України.

В результаті замаху нібито загинули охоронці Захарченка. «Позавчера друг был на похоронах своего товарища, работал в личке Захара, убит во время покушения на Захара, 3−4 дня назад получается дело было», - розповідає чоловік.

Він також зазначив, що сам ватажок бойовиків теж був поранений, але це ретельно приховується. «Захар несколько ранений получил, пацаны из охраны погибли сколько не знаю. Вам ничего не известно про это. Инфу тщательно скрывают судя по СМИ это уже не мифические ДРГ укропов или фейковые предотвращенные покушения», - додав Висоцький.

«4 пацанов из лички погибли, только что звонил у друга спрашивал, его товарища Змей позывной был. Говорит позавчера хоронили, ни помощи родственникам ни чего, все как и со всеми остальными погибшими до этого», - додав пізніше автор повідомлення.

Підтверджень або спростувань цієї інформації наразі немає. При цьому донеччани не вірять в можливість такого замаху. На думку місцевих, навіть якби інформація про замах та поранення вождя не афішувалося, в місті все одно були б посилені перевірки. «Че-то на фейк смахивает. При таких раскладах обычно крутой кипиш в городе. Щаз тишина, даже гаишники не достают. Хотя желающих ощипать», - написав донеччанин зі знанням справи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...