Гламурні "кремляді", начальники зомбоящика, ідеологи Путін-югенду, журналізди та інші: Інфографіка про найближче оточення президента РФ

Російські журналісти опублікували цікаву інфографіку з даними про дітей кремлівських політиків, вони зібрали дані про те, які посади займають діти високопоставлених російських чиновників.

Трансперенси ИнтернешнлПро це йдеться в спільному проекті сайту і Meduza "Трансперенси Интернешнл-Россия".

Відзначається, що діти російських чиновників часто працюють у тих сферах, які займаються їхні батьки, або пов'язані з ними діловими інтересами. Іноді бізнесом займаються інші родичі людей, які знаходяться в РФ на держслужбі.

Наприклад, дочка глави Міноборони РФ Сергія Шойгу Ксенія бере участь у розвитку проекту "Гонка героїв", який проводиться за підтримки російського оборонного відомства. А син віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна (курирує оборонну галузь) Олексій став гендиректором ВАТ "Іл".

Джерело: Meduza

Справка:
"Кремлядь — собирательное название для людей умственного труда, получающих доход от обслуживания администрации президента РФ, даже если этот президент — премьер-министр.
............................

Виды кремляди:

  • начальники зомбоящика
  • допущенные к корыту журнализды
  • Рыковские
  • ФЭП
  • идеологи партии Едим Россию
  • руководители и идеологи путин-югенда
  • члены Общественной палатки
  • гламурная кремлядь (Дима Билан, Тимати и т. д.)
  • Газпромарбайтер
  • НОДовцы

Алсо, последнее время так могут называть собственно Администрацию или даже самого Слонцеликого."

Пояснення цих та інших термінів з заголовку тут

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...