Глава Адміністрації президента не бачить переділу ринку імпортерів зрідженого газу

Ігор Райнін каже, що в даному випадку СБУ відстоює національні інтереси

Глава Адміністрації президента Ігор Райнін заявив, що не бачить ніякого переділу ринку в питанні зачистки імпортерів зрідженого газу в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю Лізі, повідомляютьПатріоти України.

«Тут все просто. У цій ситуації газ і дизельне паливо в більшості випадків йдуть з компаній, які співпрацюють з підприємствами Курченка. Чомусь учасників ринку не турбує, що вони платять гроші Курченку», - зазначив Райнін.

За його словами, в даному випадку СБУ відстоює національні інтереси.

«Відкрито кримінальне провадження за статтею« фінансування тероризму» щодо Курченка і його господарської діяльності, пов'язаної з Україною. Я не бачу ніякого переділу ринку», - сказав Райнін.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...