Глава НБУ і її компанія зачищають банківський сектор перед відставкою?

Про це свідчать факти

Олександр Дубінський повідомив, що перед відставкою команда Гонтарєвої дострокового хоронить банки. За його словами, таку поведінку можна пояснити її наміром залишити посаду. Так, глава НБУ ховає сліди злочинів. Про це український журналіст написав на своїй сторінці в соцмережі, інформують Патріоти України.

24 лютого, Дубінський відзначив, що банк «Фортуна» був відправлений на ліквідацію всього за чотири дні до закінчення роботи тимчасової адміністрації. Крім того, «Платинум Банк» відправили на ліквідацію за два тижні до завершення роботи адміністрації.

«Також похерили пропозицію про викуп активів, яку зробив Тігіпко», - додав він.

Він підсумував, що глава НБУ і її компанія зачищають все перед відставкою. Як повідомлялося раніше, нардеп Сергій Тарута подав позов до Вищого адміністративного суду України. Він вимагає скасувати постанову ВРУ про призначення Валерії Гонтарєвої на посаду глави НБУ. Так, він має докази призначення Гонтарєвої на посаду з порушенням законів «Про протидію корупції», «Про регламент Верховної Ради» і «Про комітети Верховної Ради». Раніше депутати підтримали ініціативу звільнити Гонтарєву.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...