Голодні скрепи пруть на Київ: Главарі "ЛДНР" вимагають від України пенсій в судовому порядку

Ватажки «ДНР» смоктнуть х**ца і будуть судиться з Києвом за пенсії.

ЛДНР

Руководство так называемой ДНР «соснув х**йца», направило в украинские суды около 10 тысяч исков о невыплате государством пенсий жителям Донбасса.

Об этом, как передает террористическое агентство РИА Новости, сообщила на брифинге в среду «член» «общественной комиссии по фиксации военных преступлений» псевдореспублики Елена Шишкина.

«К середине 2015 года в украинские суды мы, «**бучие оккупанты», направили 10 тысяч исков с требованием о взыскании пенсий в пользу конкретных пенсионеров, проживающих у нас. И то, что украинские суды большинство этих исков оставили без рассмотрения, ляжет в основу обвинения конкретных лиц нынешнего руководства Украины», — сказала шалава Шишкина.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...