Горбулін: ми намагаємося знаходити адекватні відповіді й на "організаційну зброю"

У Росії з'явився новий "корифей" ведення "гібридної війни"

Наразі Росія використовує у гібридній війні проти України так звану "організаційну зброю", концепцію якої розробив помічник президента Владислав Сурков і яка спрямована на дестабілізацію внутрішньої ситуації у країні. Про це заявив директор Національного інституту стратегічних досліджень, Володимир Горбулін.

"Все, що придумав начальник Генштабу ЗС РФ Герасимов у 2010-2011 роках (стосовно ведення "гібридної війни") - це все застаріло. Зараз є вже серйозні зміни. У Росії є й інші "корифеї", як вони вважають. Сурков в останній час придумав так звану "організаційну зброю" - це ціла сфера засобів в енергетичній, інформаційній та інших сферах, як зробити все, щоб підірвати, дестабілізувати внутрішню ситуацію в Україні", - сказав Горбулін. На його переконання, росіяни в цьому плані весь час ідуть уперед.

"Але ми відстежуємо ці ситуації і намагаємося знаходити адекватні відповіді", - додав директор Національного інституту стратегічних досліджень.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...