Гостинність і позитив: Гості "Євробачення" про Україну

92% іноземних гостей Євробачення-2017 хочуть ще раз відвідати Україну.

Фото: УНІАН

Серед іноземців, які відвідали міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 в Києві, 92% висловили бажання ще раз відвідати Україну. Про це свідчать результати соцопитування Інституту світової політики та компанії GfK Ukraine, повідомляють Патріоти України.

Так, 34% гостей конкурсу стали асоціювати Україну насамперед з "гостинністю і позитивними людьми", 24% - з "красивим містом Києвом". Крім цього, ще 15% опитаних іноземців відзначили високий рівень організації конкурсу, 13% сказали, що їм подобається українська кухня, 12% асоціюють Україну з красивими дівчатами, також 12% відзначили давню культуру і історію України.

При цьому 24% опитаних іноземців відзначили, що до приїзду на Євробачення-2017 асоціювали Україну з військовим конфліктом. Основні ж побоювання перед відвідуванням Києва у іноземців були пов'язані з безпекою і війною (56%), терактами (43%), високим рівнем злочинності (15%).

Опитування іноземних гостей Євробачення проводилося Інститутом світової політики і компанією GfK Ukraine у період з 9 по 13 травня 2017 року. Всього методом комп'ютеризованого особистого інтерв'ю було опитано 1 060 респондентів у віці від 18 років, які не є громадянами України і приїхали в Україну саме через проведення Євробачення. Респонденти були обрані випадковим чином в Києві в місцях найбільшого скупчення цільової аудиторії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...