"Говори по-человечески, я не понимаю по-новоросски!": Український військовий познущався з ватажка "ДНР" (відео)

У жартівливому відео ватажок терористів Захарченко став півнем.

Терорист Захарченко. Фото:http://politrada.com

Український військовий і блогер Валерій Ананьєв познущався над ватажком "ДНР" Олександром Захарченком. Ананьєв записав жартівливе відео з фейковим дзвінком Захарченка і розмістив відео в Twitter і на своєму каналі в Youtube, зазначають Патріоти України.

На відео блогер повідомив підписникам, що Захарченко нібито подзвонив йому, і Ананьєв вирішив записати цю розмову. Коли пролунав дзвінок, з трубки замість людської мови почулося кукурікання півня. "Саньок, ти можеш говорити по-людськи? - запитав Ананьєв у трубку. - Я не розумію по-новоросскі!"

Таким чином військовий обіграв інтернет-мем "Захарченко-півень", що виник на початку 2015 року, коли Захарченко нахамив українському офіцерові.

Далі були кілька цитат Захарченка з його колишніх виступів - зокрема, обіцянка штурмом взяти Київ і протягом 60 днів припинити існування держави Україна. Після комічних спроб напоумити уявного співрозмовника і чергової порції "кукуріку" у відповідь, Валерій повісив трубку, зізнавшись підписникам, що "сподівався на нормальну розмову", але "ви самі все чули - коментарі зайві".

Твіт з цим відео в мікроблозі Валерія Ананьєва ввійшов в топ твітів українського сегмента Twitter.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...