"Гра в наперстки з українським народом повинна закінчитися!" - Саакашвілі заявив про необхідність дострокових виборів до ВР (відео)

Лідер партії "Рух нових сил" не готовий чекати ще два роки до нових парламентських виборів.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:скрін відео

Лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі заявив про плани об'єднання "демократичних, неолігархічних сил" навколо спільної платформи та необхідність дострокових виборів до Верховної Ради України. Про це екс-голова Одещини написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Ми оголошуємо загальну мобілізацію й ініціюємо створення штабів спільних дій... Згідно із законом, цьому парламенту залишилося керувати країною ще цілих два роки. У нас немає на це часу! Гра в наперстки з українським народом повинна закінчитися!" – заявив він.

За словами політика, владі давали вже кілька шансів на обіцяні реформи і зміни.

"Обіцянки залишилися тільки обіцянками... Ми повинні об'єднатися, згуртуватися і разом знести цю олігархічну владу, що повністю прокралася!" – розповів Саакашвілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...