Грабіжник мало не прирізав 5-річну дитину заради 2 тис. гривень (відео)

Мати хлопчика віддала всі свої кошти, після чого чоловік втік з місця події.

25-го жовтня в Одесі відбулося зухвале пограбування. Злочинець пробрався в квартиру і, погрожуючи 5-річній дитині ножем, викрав 2 тисячі гривень. Великих грошей у сім'ї просто не було. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області, інформують Патріоти України.

Правоохоронці викрили 29-річного одесита. З'ясувалося, що в квартиру до постраждалих чоловік проник обманом. Мати хлопчика віддала всі свої пожитки, після чого чоловік втік з місця події.

Під час відпрацювання міста працівники Київського відділу поліції оперативно встановили та затримали зловмисника. Він виявився 29-річним раніше судимим місцевим жителем.

Тепер грабіжникові загрожує термін від 7 до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

«За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, - розповідає заступник начальника Київського відділу поліції Павло Бобчинський. – Правопорушник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому погрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...