"Графік понад усе, на людей - плювати!": Мережу обурив нахабний водій маршрутки (фото)

В Тернополі з’явилася особлива каста водіїв з маршруту №18.

"Відомий" тернопільський водій. Фото: Iryna Veselovska

Піддає ризику життя пасажирів, навіть якщо мова йде про вагітних чи людей з інвалідністю - ось чим дорікають водію однієї із тернопільських маршруток, повідомляють Патріоти України. Про це у Фейсбуці написала Iryna Veselovska.

"Коли ти водій 18-ї маршрутки, маєш пам'ятати:

1. Графік понад усе! Ти не встигаєш, тому тобі начхати на пасажирів - ти летиш. Ну і що, що повний салон людей? Ну і що, що вагітна жінка ледь встигає вискочити перш, ніж ти закриєш двері. Ну і що, що ти закриваєш двері перед носом людини з інвалідністю, яка з усіх сил, як могла, намагалася встигнути. І тобі про це говорять інші пасажири!!! Усе це не має значення! Графік понад усе!

2. Святковий день, на маршруті три автобуси і ти майже бог, тобі можна все! Бо як тільки ти чуєш обурення від пасажирів у відповідь на твоє хамство, ти можеш послати всіх до біса і урочисто оголосити, що від "Подолян" ти не поїдеш, бо у тебе перерва (і тут вже ніякий графік неважливий). Та й взагалі, тебе всі ці люди дістали, тому ти з'їжджаєш з маршруту!

3. Щоб ти не робив і як би ти себе не поводив, тобі, швидше за все, нічого не буде, бо усюди проблема з кадрами і робота в тебе нервова. А для кого це не аргумент - ідіть пішки або їдьте з водієм-камікадзе на власний страх і ризик (мовчки, щоб бува його не образити)!", - написала жінка.

"Їх таких безліч", - зауважує Inna Kozachuk.

"Мені здається, що водії 18 то вообще інша каста. Колись в цього водія я попросила білет, на що він роздрукував мені аж 3 і добавив, що то на всі дні, а якщо мене не влаштовує то можу ними вдавитися(((", - додає Наталя Гресько.

"Це не тільки 18 маршрут. 25 також самі королі доріг. Хочу не хочу тут Я керую", - коментує Oksana Kravchuk.

"18 маршрут то катастрофа, поки його на 15 квітня чекала проїхало три 20, дві 16, а така ситуація не лише сьогодні, а завжди, особливо вранці, це жах. а шофери і справді ще ті "виховані", - додає Лілія Левицька.

"До речі, сьогодні від Подолян їхав 22-ю маршруткою. Мало того, що під час дощу там тече з усіх щілин, так ще й дрипає грязюкою зі щілини з виступу над колесом. Як результат - брудна штанка та спинки сидінь", - пише Max Melnik.

"І ще одне правило є саме у водіїв 18! Як тільки ти проїжджаєш центр, особливо в сторону Подолян, обов'язково треба запалити папіроску щоб просмердіти всю маршрутку", - коментує Maryana Denysova.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...