Графіки плануються на місяць вперед: Політолог пояснив, чому Трамп проігнорував зустріч з Порошенком

У кандидата на президентське крісло від демократів на даний період були заплановані зустрічі в Пенсильванії та Огайо, розповів Тарас Березовець.

Дональд Трамп відмовився зустрітися з Порошенком у Нью-Йорку. Фото:focus.ua

Політтехнолог Тарас Березовець вважає, що нічого незвичайного у відмові Дональда Трампа зустрітись з президентом України Петром Порошенком немає, і тему штучно "роздмухують". Про це він заявив у прямому ефірі 112 каналу, передають Патріоти України.

"Це "сенсація" на порожньому місці. Графіки кандидатів у президенти США плануються на місяці вперед, і у Трампа були заплановані зустрічі в Пенсильванії та Огайо. Ці штати традиційно підтримують демократів, а Трамп бореться за голоси виборців, що не визначились. Природньо, коли вирішується доля президентства, кандидат не буде зустрічатись із главами інших держав, у тому числі з президентом України", - сказав Березовець.

На думку експерта, у Гілларі Клінтон інша стратегія.

"Клінтон більше уваги приділяє міжнародному вектору, у неї була запланована поїздка на Генасамблею ООН, там вона скористалася можливістю зустрітись з Порошенком, бо для неї важливі голоси української діаспори, яких близько мільйона. Традиційно вони підтримують республіканців, але неоднозначні заяви Трампа змінили ставлення, і Клінтон вирішила поборотись за голоси діаспорян", - додав Березовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...