Гройсман: "Якщо важко працювати - все буде добре, хто б що не говорив"

Прем'єр-міністр оригінально привітав жінок зі святом 8 Березня

Картинки по запросу Гройсман фото

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що в українців, які важко працюють, все буде добре. Про це чиновник сказав в ході ознайомлення з роботою швейної фабрики «Володарка» у Вінницькій області, трансляція заходу була доступна на сторінці прем'єра в Facebook, інформують Патріоти України.

«Буде робота і буде зарплата. Все буде добре, як би не було важко. ... Якщо важко працювати - все буде добре, хто б що не говорив», - сказав Гройсман.
Також прем'єр, кажучи про підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн, заявив, що це потрібно було зробити ще 25 років тому. Нагадаємо, за даними Держстату, в січні середня заробітна плата зменшилася в порівнянні з груднем на 7,2%, або на 467 гривень - до 6 008 гривень на місяць.

Так Гройсман привітав співробітниць фабрики з Міжнародним жіночим днем 8 березня.

Що ж, прем'єр завжди любить всіх переконувати в тому, що все буде добре, та про те, що в країні йдуть позитивні зміни. І головне, чого він вимагає від усіх - це працювати. Працювати, як би не було важко. Ну а якщо комусь раптом буде легко, то він зробить все для того, щоб стало важко.
Взяти ту ж мінімальну зарплату: середня зарплата впала, тисячі людей залишилися без роботи або були переведені на півставки, малий бізнес вмирає на очах і все інше, в дусі «позитиву». Можна тільки уявити, як ми всі повинні бути готові.
Загалом, все як завжди. Пихаті висловлювання і багато обіцянок. Зате якщо говорити про дії і позитивні, на думку народу, зміни, то тут вже не все так красиво, як повинно було б здаватися. Працюйте важко, громадяни!

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...