"Гройсман стане конструктивним партнером, а не конкурентом Порошенка", - Фесенко про новий уряд

Президент виграв від перестановок в уряді, але повного контролю не отримав.

Петро Порошенко та Володимир Гройсман. Фото: novynarnia.com.

Політика Володимира Гройсмана недооцінюють, в тому числі і сам президент Петро Порошенко. Тому новий прем'єр може стати несподіванкою для Порошенка. Про це сказав політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

«Багато хто говорить, що це уряд Порошенко. Це велике перебільшення. Володимира Гройсмана недооцінюють. Він буде грати досить самостійну роль в цьому уряді. Це певною мірою стане сюрпризом і для Порошенка. Президент виграв від перестановок. Але повного контролю не отримав. Навпаки, для нього з'явилися додаткові ризики», - переконаний політолог.

На думку Фесенка, Гройсман стане конструктивним партнером, а не конкурентом, як був Яценюк. «Кабмін буде більш лояльним до президента. Тому тепер впливу у Порошенка буде більше. В цьому президент виграв. Але програє від того, що уряд будуть сприймати як уряд Порошенко», - підкреслив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...