Гройсман знає, як важко працювати

А буде робота, то буде й зарплата

Картинки по запросу Гройсман фото

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ознайомився з роботою швейної фабрики ВАТ "Володарка" у Вінницькій області. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, виклавши відео свого візиту, повідомляють Патріоти України.

"На підприємстві працює понад 700 жінок - одне з найпрекрасніших підприємств області, кількість працюючих зростає, зарплата зростає - і це прекрасно! Разом досягнемо успіху!", - написав він.

Також Гройсман зазначив, що якщо буде робота, буде і зарплата: "Все буде добре, як би не було важко".

"Я точно знаю, якщо важко працювати, все буде добре, хто б що не говорив", - сказав Гройсман.

Можна подивитися відео за посиланням

https://www.facebook.com/volodymyrgroysman/videos/...


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...